17 september 2024

Möt Johan Nyander – vår nya servicetekniker

Johan Nyander, boende i Bankeryd och engagerad inom civilförsvaret, har en gedigen bakgrund inom både Polismyndigheten och elbranschen. Efter att ha jobbat som tekniker och säljare i många år, driver han nu sitt eget företag och samarbetar med oss på Mared EntryTech.
  • Berätta lite om dig själv!

Jag bor i Bankeryd med fru och tre barn. Familjen inkluderar också vår 11-åriga Golden Retriever, och snart får vi ytterligare en valp – även den en Golden Retriever.

 

  • Hur har din karriär sett ut?

Min karriär började på Polismyndighetens sambands- och ledningscentral, det var ett spännande jobb. Men efter sju år bestämde jag mig för att prova något nytt.

År 2008 valde jag att utbilda mig till elektriker och började arbeta på FAAC, där jag först var tekniker i nio år och därefter säljare.

Efter fjorton år kände jag att det var dags för en förändring, så 2022 bytte jag till Tormax. Efter drygt ett år där bestämde jag mig för att följa en gammal dröm och starta eget. Sedan juni i år driver jag mitt eget företag och samarbetar med Mared EntryTech, där jag hjälper till med service, support och installation.

 

  • Hur kom samarbetet med Mared EntryTech till?

Jag hade precis startat mitt företag när EntryTechs förra servicetekniker slutade så timingen kunde inte ha varit bättre. Det blev ett naturligt samarbete som vi snabbt satte i gång med.

Det är spännande att samarbeta med EntryTech. Det händer mycket just nu, till exempel är det flera nya produkter på gång.

 

  • Hur är det att arbeta som konsult med Mared?

Jag kände mig välkomnad och inkluderad från första dagen. Mared är en koncern med flera bolag under samma tak och jag kände snabbt i min roll som konsult/partner att jag var en del av teamet.

 

  • Vad gör du på fritiden?

Jag är mycket engagerad i civilförsvaret, specifikt inom FMCK (Frivilliga Motorcykelkåren). Där är jag instruktör och utbildar civila motorcykelresurser. Utbildningen täcker allt från kartförståelse till sjukvård – färdigheter som är viktiga om något allvarligt händer och både el och internet slås ut.

 

Spännande, Johan!

Kontakta oss

Här hittar du kontaktuppgifter till oss på Mared EntryTech

Patrick Bergström, Mared EntryTech

Patrick Bergström

COO

036-38 78 69

patrick.bergstrom@mared.se
Helene Boström,Mared EntryTech

Helene Boström

Innesälj

036-38 78 59

helene.bostrom@mared.se
Johan Nyander

Johan Nyander

Konsult Service & Support

036-38 78 27

johan.nyander@mared.se

Fler nyheter

17 september 2024 Johan Nyander – vår nya servicetekniker
Möt Johan Nyander – vår nya servicetekniker
27 augusti 2024 Förenkla livet med dörrautomatik från Label
Italienska LABEL SPA erbjuder högkvalitativ dörrautomatik som förenklar ditt liv.
14 juni 2024 Våra öppettider i sommar
Vi är tillgängliga större delen av sommaren förutom vecka 29-30 då vi har semesterstängt.
31 maj 2024 David lämnar över kontrollen
Mared EntryTech kommer att omorganisera den 1 juni, då Patrick Bergström tar över som operativ chef.